Schedule

 
 



Monday

7:00am–8:00am ChoreoBarre®FLOW Sophia

8:45am-9:45am ChoreoBarre®FIT Sophia

10:00am-11:00amPower Dance Nicki

11:30am-12pm (45min) ChoreoBarre®45 Anna

12:15pm-1pm (45min) Pilates HIIT Anna

4:30pm-5:30pm ChoreoBarre®FIT Anna

5:45pm-6:30pm (45min) Pilates HIIT Anna

6:45pm-7:45pm Zumba® Olga






































 

































































Tuesday

6:45am –7:45am ChoreoBarre®Flow Anna

8:00am-8:45am ChoreoBarre®45 Anna

9:00am-10:00am CorePowerFlow Anna

10:15am-11:15am ChoreoBarre®FIT Sophia

11:30am-12:15pm (45min) ChoreoBarre®45 Anna

4:30pm-5:30pm ChoreoBarre Sophia

6:00pm-7:00pm U-JAM Marina

7:15pm-8:15pm ChoreoBarre®FLOW Olga

 

 

 

 

 

Wednesday

7:00am-8:00am ChoreoBarre®Flow Sophia

8:15am-9:15am ChoreoBarre®FIT Sophia

9:30am-10:30am ChoreoBarre®FIT Olga

10:45am-11:45am ChoreoBarre®FIT Olga

12:30pm-1:15pm ChoreoBarre®45 Anna

4:30pm-5:30pm ChoreoBarre®FIT staff

6:00pm -7:00pm U-JAM Marina

 

 

 

-

Thursday

7:45am-8:45am ChoreoBarre®FLOW Sophia

9am-10am ChoreoBarre®FIT Arlene

10:15am-11:00am ChoreoBarre®45 Arlene

11:30am-12:15pm Pilates HIIT Anna

12:30pm-1:15pm(45min) ChoreoBarre®45 Anna

4:30pm-5:15pm(45min) ChoreoBarre®45 staff

5:30pm-6:30pm ChoreoBarre®FIT Olga

6:45pm-7:45pm U -JAM Marina

 

Friday

7:00am-8:00am ChoreoBarre®FLOW Sophia

8:15am-9:15am ChoreoBarre®FIT Sophia

9:30am-10:30am U-JAM Marina

10:45am-11:45am Ballet (all levels) Sophia

12:00am-1:pm Power Dance Nicki

Saturday

7:45am-8:45am ChoreoBarre®FLOW Anna/Olga 

9am-10am ChoreoBarre®FIT Olga/Anna

10:15am-11:15am Zumba/U-JAM Olga/Marina/Anna

Sunday                 

9am-10:00am ChoreoBarre®FIT Nataliya/Anna

10:15am-11:00am(45Min) Pilates HIIT Anna/Nicki