Schedule

 
 

Monday

7:00am–8:00am ChoreoBarre Anna/staff

8:45am-9:45am PowerDance Nicki

10:00am-11:00am UJAM Marina

11:15am-12pm (45min) PilatesHIIT Anna

12:15pm-1pm (45min) ChoreoBarre Anna

4:30pm-5:30pm ChoreoBarre+ Anna

5:45pm-6:30pm (45min) PilatesHIIT Anna

6:45pm-7:30pm (45min) ChoreoBarre Anna


 

Sunday                 

9am-10:00am ChoreoBarre Anna/staff

10:15am-11:00am(45min) PilatesHIIT Anna/staff

11:15am-12:15pm CorePowerFlow Anna/staff


 

Tuesday

6:45am –7:45am ChoreoBarreFlow Anna

8:00am-8:45am Barre+ Anna

9:00am-10:00am CorePowerFlow Anna

10:15am-11:15am PowerDance Nicki

11:30am-12:15pm (45min) Barre Anna

4:30pm-5:30pm ChoreoBarre staff

5:30pm-6:25pm UJAM Marina

6:45pm-7:45pm YIN YOGA Amber

 

 

 

 

 

Wednesday

7:00am-8:00am ChoreoBarreFlow staff

8:15am-9:15am ChoreoBarre staff

9:30am-10:30am ChoreoBarre Olga

10:45am-11:45am ChoreoBarre Arlene

12:15pm-1pm ChoreoBarre Anna

4:30pm-5:30pm ChoreoBarre staff

6:00pm -7:00pm UJAM Marina

 

 

 

Thursday

9am-10am ChoreoBarre Arlene

10:15am-11:15am ChoreoBarre Arlene

11:30am-12:15pm PilatesHIIT

Anna

12:15pm-1pm(45min) ChoreoBarre Anna

4:30pm-5:15pm(45min) ChoreoBarre staff

5:30pm-6:30pm UJAM Marina

6:45pm -7:45pm PilatesHIIT+Stretch Joelle

 

Friday

8am-8:45am(45min)

ChoreoBarre staff

9:00am-10:00am PowerDance Nicki

10:15am-11:15am UJAM Marina

11:30am-12:15pm(45min) ChoreoBarre

Anna

Saturday

7:45am-8:45am ChoreoBarre Anna/Olga 

9am-10am ChoreoBarre Olga/Anna G.

10:15am-11:15am Zumba/UJAM Olga/Marina